четвер, 14 червня 2012 р.

У книг канікул не буває!!!
Яскраве, сонячне, барвисте, квітуче, тепле і, звичайно, красиве літо... Холодна ранкова роса, ніжний сонячний промінь, теплий літній дощ, чисте блакитне небо... це неможливо описати словами, Приємно слухати співи пташок та спостерігати за маленькими ластів*ятками, які тільки вчаться літати.
Літо для дітей - найпрекрасніша пора року, бо воно приносить для них найдовші канікули, коли можна вдосталь відпочити, позасмагати та покупатися в річці, а якщо пощастить, то і побувати на морі.
Проте не слід забувати про відпочинок у бібліотеці. Адже у книг канікул не буває! 
 А коли в бібліотеці є ще інтернет то канікули можна зробити незабутніми! Хочете поспілкуватися з друзями? Щось смачненьке приготувати своїми руками? Помандрувати у екологічну подорож разом з клубом «Краєзнавець» визначними місцями села? Взяти участь у експрес- грі : «Подорож країнами Права,Закону,Моралі»Тоді вперед!!! Все це ти зможеш зробити в червні місяці,А ще червень знаменитий тим ,що 8 числа стартував футбольний чемпіонат "Євро 2012"
Мабуть, немає на земній кулі людини, яка не знає, що таке футбол. Не встигне маленький чоловічок встати на ноги, як вже з'являється бажання штовхнути ногою м'ячик. І не грає ролі, хлопчик це чи дівчинка, в такому віці всі рівні з розвитку і бажанням. Це тільки потім, після 4-5-ти років батьки починають розводити інтереси дітей в різні боки, але тяга до м'яча залишається у більшості молоді, адже футбол, як і будь-яка командна гра, що вимагає великих витрат енергії, є грою молодих.У нашій бібліотеці до 6 липня буде проведено ряд заходів :Зокрема  це  тематична поличка : «На футбольних орбітах Євро»,а також клуб «Краєзнавець» підготує  великий плакат  та конкурсну програмк присвячену  «Євро 2012»

2 коментарі: